Get Adobe Flash player


Prijzen rode gasfles
Rode gasfles Casco - 180.00 euro
Rode gasfles Casco met europa vulnippels - 189.00 euro
Rode gasfles met bajonet en NL vulnippel  - 191.00 euro
Rode gasfles allemaal compleet - 200.00 euro

Prijzen aluminium gasfles
Pro aluminium Casco - 253.00 euro
Pro aluminium Casco met europa vulnippels - 262.00  euro
Pro alumimium met bajonet  en NL vulnippel- 264.00 euro
Pro aluminium allemaal compleet - 273.00 euro

 

Montage gasflessen

U kunt bij ons ook terecht voor de montage (inbouw) van gasflessen (te vinden in onze shop). Wij zijn gespecialiseerd in het inbouwen en de buitenaansluiting maken voor gasflessen.

Tevens verzorgen wij ook onderbouw: wij maken immers zelf de frames in onze werkplaats, op maat voor uw camper, en plaatsen vervolgens de installatie veilig en op de juiste wijze onder uw camper. Inbouw of onderbouw, wij verzorgen dat voor u van A tot Z.

Onderbouwkosten gastank:

Onderbouw camper inclusief montage door Chamail Design € 1.075,00 incl. tanks naar behoefte tot 80 liter. 2 traps lpg drukregelaar, ophangrek en bevestiging beugels, en tot slot een inhoudsmeter in de camper afgemonteerd.

Elke camper is anders en de ruimte is soms beperkt, wij denken met u mee voor eventuele oplossingen. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen, wie weet kunnen wij iets voor u betekenen.

 

             

             

 

Inbouwkosten gasflessen:
  • 1 Gasfles: € 72.50
  • 2 Gasflessen: € 130,00
  • Met Gasfilter ingebouwd € 50,- extra
Buitenvulset 1 gasfles:
  • Platte vuldop
  • Hoge druk slang 1 meter
  • Kosten: € 50,00
Buitenvulset 2 gasflessen:
  • Platte vuldop
  • Hoge drukslang 1 meter, hoge drukslang 50cm
  • T-stuk
  • Kosten: € 100,00
Optionele gasfliter:

Een gasfilter zorgt voor een optimaal en zuiver gebruik van uw LPG, probaan of butaan en is een extra bescherming voor uw apparatuur. Het voorkomt verstopping van uw gasfles en voorkomt dat u last krijgt van de geur. Een gasfilter los (zie ook webshop) voor zelf montage kost € 24,95.

Let op: het gasfilter dient NA de drukregelaar bevestigd te worden. Door de hoge snelheid waarmee het gas voor de regelaar doorkomt (3 bar) is de werking van de gasfilter te verwaarlozen. Na de drukregelaar is de snelheid van het gas 30 mbar.  De druk van het gas is hierdoor laag en zo functioneert het gasfilter optimaal.

Optionele gas-ledindicator:

Losse elektronische ledindicator. Aan te sluiten op de accu. Voor het binnen in de camper in de gaten houden van de hoeveelheid gas in uw gasfles.
Prijs € 65,95 (inbouw kosten €40,00)

Aanvullende informatie:

Veiligheid:
De gasfles moet rechtopstaand en gefixeerd worden geplaatst in een gasdichte, afgesloten ruimte. Bij voorkeur in een kast, die uitsluitend vanaf de buitenzijde te openen is. Deze kast moet voldoende geventileerd zijn, zowel via de buitenwand als via de vloer. Gas is immers zwaarder dan lucht. Bij liggend vervoer dient de afnamekraan dicht te zijn geschroefd.

De gasfles(sen) kan/kunnen worden gevuld met butaan, propaan of een mengsel hiervan (LPG). Bij het kamperen in de winter heeft u in ieder geval propaan nodig, omdat dit zelfs bij lagere temperaturen (tot – 42°C) nog gasvormig blijft, terwijl butaan pas bij + 4 °C verdampt!

Er moet een hoofdkraan aanwezig zijn (meestal op de fles zelf) en een drukregelaar. Zorg dat alle verbruikers hetzelfde type sproeier hebben, zodat slechts één drukregelaar (meestal 30 of 50 millibar) nodig is. Na de drukregelaar moet per verbruiker een gedegen afsluiter aangebracht zijn. Laat de drukregelaar na ± vijf jaar vervangen.

Bij zelf in- of onderbouw dient zeer vakkundig te werk te worden gegaan. Uiteraard nemen wij bij doe-het-zelf geen enkele verantwoording.

Garantie:
Wettelijke garantiebepalingen zijn hier van toepassing. De gasfles dient na 10 jaar te worden herkeurt.